Arama
Filtreler
Kapat

Geleneksel Beyaz Peynir (Koyun)

Geleneksel Beyaz Peynir (Koyun) İnek, keçi ve koyun sütlerinin karışımından elde edilen yağlı bir peynir türüdür.
Fiyat sorunuz

Geleneksel Beyaz Peynir (Koyun)
İnek, keçi ve koyun sütlerinin karışımından elde edilen yağlı bir peynir türüdür. 6 ay buzhanede bekletildikten sonra satışa sunulur. Ülkemizde en çok koyun peyniri Ege bölgesinde ve Marmara”da tercih edilirken üretimide Trakya bölgesinde yapılmaktadır. İyi bir koyun peyniri tam yağlı, en az 6 ay buzhanede beklemiş ve ağırlıklı olarak koyun sütünden belirli oranlarda da inek ve keçi sütü ilave edilmiş hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilmiş olması gerekir.

Geleneksel Beyaz Peynir (Koyun)
İnek, keçi ve koyun sütlerinin karışımından elde edilen yağlı bir peynir türüdür. 6 ay buzhanede bekletildikten sonra satışa sunulur. Ülkemizde en çok koyun peyniri Ege bölgesinde ve Marmara”da tercih edilirken üretimide Trakya bölgesinde yapılmaktadır. İyi bir koyun peyniri tam yağlı, en az 6 ay buzhanede beklemiş ve ağırlıklı olarak koyun sütünden belirli oranlarda da inek ve keçi sütü ilave edilmiş hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilmiş olması gerekir.

Kendi yorumunuzu yazın
  • Sadece kayıtlı kullanıcılar eleştirileri yazabilirim
  • Kötü
  • Mükemmel