Arama
Filtreler
Kapat

Blok Taze Kaşar Peyniri

Geleneksel Taze Kaşar Peyniri İnek sütünden üretilen belirli bir asitlik derecesinde 75C”ye suda haşlanan peynir çeşitidir.
Fiyat sorunuz

Geleneksel  Taze Kaşar Peyniri
İnek sütünden üretilen belirli bir asitlik derecesinde 75C”ye suda haşlanan peynir çeşitidir. Dilimlenebilir ve yarı sert peynirlerden olup genellikle kahvaltıda tüketilen bir peynir türüdür. Ülkemizde 1 kg taze kaşar peynir üretmek için, yaklaşık olarak 11-12 kg süt kullanmak gerekmektedir. Üretildikten kısa bir süre sonra vakumlanarak satışa sunulur. Sarımsı beyaz-sarı hafif tuzlu bir peynirdir. İyi bir kaşar peynir düzgün kalıplı, ufalanmamalı ve kesime gelmelidir.

Geleneksel  Taze Kaşar Peyniri
İnek sütünden üretilen belirli bir asitlik derecesinde 75C”ye suda haşlanan peynir çeşitidir. Dilimlenebilir ve yarı sert peynirlerden olup genellikle kahvaltıda tüketilen bir peynir türüdür. Ülkemizde 1 kg taze kaşar peynir üretmek için, yaklaşık olarak 11-12 kg süt kullanmak gerekmektedir. Üretildikten kısa bir süre sonra vakumlanarak satışa sunulur. Sarımsı beyaz-sarı hafif tuzlu bir peynirdir. İyi bir kaşar peynir düzgün kalıplı, ufalanmamalı ve kesime gelmelidir.

Kendi yorumunuzu yazın
  • Sadece kayıtlı kullanıcılar eleştirileri yazabilirim
  • Kötü
  • Mükemmel